Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home
5 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Ivm internationaal terrorisme
Deze blog op de juristensite van mr. J.L. De Kreek bij lawyers.nl is gericht aan álle bewindslieden en Kamerleden inclusief Geert Wilders en fractie van de PVV. Het richt zich tot u in verband met juridische oordelen die te vellen zijn over het werk in politiek ambtelijke hoedanigheid sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is. Vandaag is een vertrouwelijke brief op de bus gedaan aan minister-president Mark Rutte met het aanbod er met ondergetekende uit te komen als sociaal contract en bij wijze van dadingsovereenkomst om de economie te herstellen en met elkaar bij te dragen aan de ratificatie van het Universeel Wereldvrede Recht wat gepland staat op worldpeace.nu. Op dit moment is het op het bureau van mr. J.L. De Kreek -advies, lobby en anderszins- alle remmen los in verband met oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen waar álle bewindslieden sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is aan deelnemen. De voorbereidingshandelingen zijn van langer geleden, alle politiek ambtelijke personen van Nederland, in ieder geval sinds Balkenende I, zijn daaraan schuldig.
Bevindt zich in Blog
De juridische gevolgen van de oorlog in Irak.
Het politieke akkoord van de minister-president voor de oorlog in Irak heeft een groot aantal juridische gevolgen voor Nederland. In dit artikel worden twee in het oog pringende gevolgen besproken. Als eerste de civielrechtelijke aansprakelijkheid voor Nederland voor de schade die dat politieke akkoord van de minister-president heeft veroorzaakt en als tweede de strafrechtelijke aansprakelijkheid van de minister-president zelf. Dit artikel eindigt met de conclusie dat als Nederland geen strafrechtelijke maatregelen neemt tegen de Nederlandse verantwoordelijken voor de oorlog in Irak de civielrechtelijke aansprakelijkheid voor Nederland wel eens niet te overzien kan gaan worden. Toren hoge herstelbetalingen aan de slachtoffers van de oorlog in Irak zouden dan voor lang als kostenpost de rijksbegroting kunnen belasten.
Bevindt zich in Blog
Shock en afgrijzen
Blijkens de beschikking van het Gerechtshof Amsterdam van 11 december 2012 is het niet mogelijk raadsheren te wraken in verband met de shock en het afgrijzen waarin zij geplaatst zijn door de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van de politieke partij van de voorzitter in de hoofdzaak.
Bevindt zich in Blog
Wraking oorlogsmisdadiger ongegrond
Blijkens de beschikking van de wrakingskamer van het Gerechtshof Amsterdam van 31 januari 2013 is het in Nederland in strafzaken niet mogelijk een raadsheer van het Gerechtshof die deelneemt aan de oorlogsmisdaden van de VVD te wraken. Ook niet nu de verdachte reeds jaren werk maakt van de strafvervolging van deze oorlogsmisdaden van de raadsheer en zijn partij. Kennelijk heeft de wrakingskamer van het Gerechtshof nog nooit van artikel 12 van de Wet op de Rechterlijke Organisatie gehoord. Wel is volgens het Hof de wrakingskamer in beginsel bevoegd een wrakingszaak op de voet van artikel 316 Sv voor nader onderzoek te verwijzen naar de raadsheer-commissaris.
Bevindt zich in Blog
Confabulerende magistraten
De misslagen die de verdediging vreesde in de langlopende strafzaken tegen de website www.hetzuur.nl zijn volledig bewaarheid. Volgens het Hof geldt de regel in het strafrecht dat pleidooi en dupliek het laatste woord kunnen zijn in de zin van artikel 311 lid 4 omdat de verdediging zich dan het laatst inhoudelijk heeft uitgelaten. Volgens de verdediging is de misslag het gevolg van de 'dire consequences' waarmee aangevers terrorisme gerelateerd dreigen om gelijk te krijgen, de choquerende Nazi-feiten van de helden van Wilders en zijn handlanger Hans Jansen en de genocide in Irak.
Bevindt zich in Blog